В Національному інституті раку ми будемо класифікувати гістологічний рак простати як ніхто в Україні — за свіжою класифікацією! А також презентація дослідження нашого відділення на конференції EAU2017 >>

З Theodorus Van der Kvast я познайомився під час мого стажування в Торонто. Я думаю, він лідуючий уропатолог в світі! Його сьогоднішня доповідь на конференції Європейської асоціації урологів EAU2017 результує в мітинг з нашими патоморфологами, і вже з наступного тижня ми в Національному Інституті Раку будемо класифікувати гістологічний рак простати як ніхто в Україні — за свіжою класифікацією! Ми повинні бути передовим інститутом!

Презентація власного дослідження

Презентація дослідження, яке проходить в нашому відділенні онкоурології зроблена! Хочеться відзначити, що останні 5 років наше відділення із завидною постійністю представлено доповідями на щорічному конгресі Європейської Асоціації Урологів (EAU).

Цього року я доповідав наш досвід використання таргетной терапії перед органо-зберігаючою операцією у пацієнтів з новоутвореннями нирок. Такої кількості спостережень як у нас в режимі неоадьюванта немає ні у кого в світі!!!

Національний Інститут Раку — передова установа країни з проблем онкозахворювань!

Виступ Легенди світової урології

Сходили з колегами на виступ Легенди світової урології — Патріка Волша. Йому зараз 79 років! А в 1979 він опублікував статтю, завдяки якій перед ним досі знімають капелюх все урологи світу, — це була стаття за анатомічною підходу до видалення передміхурової залози. Саме з тих самих пір радикальна простатектомія при раку простати стала найголовнішою операцією будь-якого онкоурології.

Незважаючи на свій вік, професор з Johns Hopkins Hospital, все ще в здоровому глузді і прочитав відмінну лекцію, зібравши повну євро-аудиторію.

А я з моїми друзями — випускниками канадської стажування по онкоурології, зустрінуся вже через рік, на наступному конгресі в Копенгагені!

#EAU2017 #StakhovskyMD #London2017 #ракнирки #ракпростати

Читати на Facebook сторінці @StakhovskyMD >>