17 лютого 2022 відбувся вебінар «80-річчя гормональної терапії раку простати. Що нового?» від ГО «УКРАЇНСЬКА СПІЛКА КЛІНІЧНОЇ ОНКОЛОГІЇ» та проект ОнкоХаб.

Сьогодні в нас майбутні зміни стосуються різних сфер. Ми чекаємо результати імунотерапевничних клінічних досліджень по раку простати. І для нас комбінація імунотерапії з новими інгібіторами андрогенних рецепторів точно буде ефективною і покаже результати вже найближчим часом.  Також майбутні зміни в радіофармацевтичних агентах, і наші променеві спеціалісти працюють над тим, щоб такі методи лікування були безпечні для українців.

Що нового в гормональній терапії раку простати

Спікери: Стаховський Олександр Едуардович, Сакало Анатолій Валерійович, Головко Сергій Вікторович, Приндюк Сергій Іванович, Балабаник Василь Романович, Кононенко Олексій Анатолійович.

ВІДЕО З ВЕБІНАРУ >>

Програма вебінару

Вебінар проводився з метою підвищення рівня професіоналізму практикуючих спеціалістів в галузі лікування раку передміхурової залози. Під час вебінару ми розглядали нові можливості в лікуванні раку передміхурової залози, розбирали з колегами цікаві кліничні кейси.

д.мед.н., лікар-онкоуролог

Олександр Стаховський

Підписуйтесь на сторінку у Фейсбук та Інстаграм.

Корисна інформація про рак простати на сайті prostata.kiev.ua